07:56 / 25.10.2019.

Autor: HRT

Uhićeni zbog pljačke u dubrovačkoj Zračnoj luci pred sucem istrage

Foto: Ivana Brailo Drnas/HRT

Foto: Ivana Brailo Drnas/HRT

Foto: - / HRT

Dvije osobe uhićene zbog pljačke u dubrovačkoj Zračnoj luci ujutro će biti privedene u pritvor, a tijekom dana i pred suca istrage. Neslužbeno, riječ je o ocu i sinu s područja Konavala.
Iz policije su potvrdili da su uhićena dvojica muškaraca, koje se dovodi u vezu s razbojništvom u Zračnoj luci Dubrovnik prije tri dana. Uz prijetnju oružjem razbojnici su tada od zaštitara uzeli oko 700.000 kuna.

Uhićene dvije osobe zbog pljačke u dubrovačkoj Zračnoj luci

Privedeni su istražnom sucu. Neslužbeno, riječ je o ocu i sinu s područja Konavala. U policiji kažu da se kriminalistička istraga provodi nad još nekoliko osoba.

Branitelj prvoosumnjičenog, Dragan Pištalo, rekao je da je njegov klijent negirao krivnju i u nastavku saslušanja se branio šutnjom. Pištalo je naglasio kako je stariji A.K. u posebno teškom psihičkom stanju zbog činjenice da je drugoosumnjičeni za razbojstvo njegov sin. Na upit novinara je li točno da je njegov klijent u vezi sa zaposlenicom Zračne luke Dubrovnik, Pištalo je odgovorio 'kako nije još pročitao cijeli spis', prenosi dubrovački vjesnik.
Foto: Ivana Brailo Drnas/HRT

Foto: Ivana Brailo Drnas/HRT

Foto: - / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!