11:20 / 10.11.2019.

Autor: M.Š./Hina

Ukinute izvanredne mjere obrane od poplava na Malom slivu Like

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija

Foto: - / PIXSELL

Kako je izvijestilo Ravnateljstvo civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova, jutros su ukinute i mjere ograničenja u prometu.
Hrvatske vode ukinule su u nedjelju ujutro izvanredne mjere obrane od poplave na Malom slivu Like, na dionicama Tisovac i Kosinjski Bakovac, a koje su bile uvedene u subotu ujutro zbog izlijevanja vode iz riječnog korita s tendencijom daljnjeg porasta.

Kako je izvijestilo Ravnateljstvo civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova, jutros su ukinute i mjere ograničenja u prometu.

Hrvatske vode u 8,30 sati  donijele su Rješenje o prekidu izvanrednih mjera obrane  od poplava na branjenom području 25: Mali sliv Lika, dionica Tisovac (potok kod Gospića). Ukinuto je ograničenje prometa na LC590490 Podastrana-Donje Pazarište.

U 8,45 sati prekinute su izvanredne mjere obrane  od poplava na branjenom području 25: Mali sliv Lika, dionica Kosinjski Bakovac te je ukinuto ograničenje prometa na ŽC5153 Gornji Kosinj-Bakovac.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!