13:14 / 10.06.2021.

Autor: HRT/E.L.S.

Ulili profesorici dezinficijens u bocu

ilustracija

ilustracija

Foto: Pixabay / Pixabay

U zadarskoj Školi primijenjene umjetnosti jučer se dogodio strašan incident. Naime, nakon što je profesorica izišla iz učionice trećeg razreda, u njezinu je bocu vode, zasad još nepoznata osoba, ulila sredstvo za dezinfekciju ruke.

Profesorica je popila gutljaj iz boce, nakon čega joj je pozlilo. Nakon medicinske obrade puštena je kući, sada se osjeća dobro.

U školi su šokirani ovim nesvakidašnjim događajem.

- Sve smo prijavili policiji, želimo da se utvrdi tko je počinio ovaj strašan incident, rekla je za portal HRT-a ravnateljica škole Marija Bakmaz. Naglasila je da nije bilo nikakvih tenzija ni konfliktne situacije između profesorice i učenika trećeg razreda.

- Škola provodi razgovore s učenicima i roditeljima i nakon toga će nastavničko vijeće postupiti sukladno s pravilnikom o pedagoškim mjerama, rekla je te naglasila da će mjere biti odgovarajuće.

Glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin potvrdila je da policija ima saznanja o incidentu, provode se izvidi i poduzimaju mjere i radnje kako bi se utvrdile sve činjenice.

- Javnost će biti obaviještena o svemu nakon nakon završetka izvida - rekla je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!