13:37 / 03.04.2019.

Autor: HRT

Umjesto Mikulića i Kustića u Sabor dolaze Plazonić i Baričević

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Mikulić je mandat saborskog zastupnika stavio u mirovanje zbog nespojivosti s dužnošću glavnog državnog inspektora, a Kustić je podnio ostavku na dužnost saborskog zastupnika zbog nedavnog izbora za izvršnog direktora Hrvatskog nogometnog saveza, ali i zbog čelnog mjesta u Ličko-senjskom HDZ-u.
Saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP) jednoglasno je odlučilo Hrvatskom saboru predložiti da HDZ-ovog zastupnika Andriju Mikulića u parlamentarnim klupama zamijeni Ante Plazonić, a njegova stranačkog kolegu Marijana Kustića, Martin Baričević. 

Mikulić
je svoj mandat saborskog zastupnika stavio u mirovanje zbog nespojivosti s dužnošću glavnog državnog inspektora, na koji ga je imenovala Vlada RH. Kustić je, pak, podnio ostavku na dužnost saborskog zastupnika, a medijima je pojasnio kako odlazi zbog nedavnog izbora za izvršnog direktora Hrvatskog nogometnog saveza, ali i zbog čelnog mjesta u Ličko-senjskom HDZ-u.
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!