16:08 / 31.10.2018.

Autor: M.M./HRT

Uoči sutrašnjeg blagdana Svih svetih

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Mnogi su danas iskoristili lijepo vrijeme kako bi uoči blagdana Svih svetih uredili posljednja počivališta svojih najmilijih.
Mnogi su danas iskoristili lijepo vrijeme kako bi uoči blagdana Svih svetih uredili posljednja počivališta svojih najmilijih.Kupuju se svijeće i krizanteme i posjećuju groblja diljem Hrvatske.Podsjećamo da će prema svim većim gradskim grobljima javni prijevoz biti pojačan, a na blagdan, 1. studenoga u prometu će biti izvanredne autobusne linije prema većim gradskim grobljima Kaptol-Mirogoj, Kaptol-Krematorij, Kvaternikov trg-Srebrnjak, Dubrava-Miroševac i Dubec-Markovo Polje.

"Sa željom da taj blagdan, kao i uvijek, obilježimo s puno dostojanstva, i ovog 1. studenoga osigurali smo besplatan prijevoz na izvanrednim autobusnim linijama koje će prometovati prema većim gradskom grobljima", poručili su iz Gradske uprave te građane pozvali da se koriste organiziranim javnim prijevozom kako bi se smanjile gužve u prometu.

Za groblje Mirogoj i Krematorij na blagdan Svih svetih autobusi na izvanrednim linijama vozit će od 8 do 21 sat, a za Miroševac i Markovo Polje od 8 do 20 sati. Autobusi će od Kvaternikova trga prema Srebrnjaku voziti od 8 do 21 sat.

Gradska groblja danas i sutra bit će otvorena do ponoći.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!