18:49 / 04.01.2021.

Autor: HRT

USKOK zatražio kriminalističko istraživanje u Sisačko-moslovačkoj županiji

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske je na na upite novinara glede mogućih propusta u obnovi objekata na području Sisačko-moslavačke županije, odgovario da će Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) žurno zatražiti od policije provođenje kriminalističkog istraživanja .
Državno odvjetništvo Republike Hrvatske je na na upite novinara glede mogućih propusta u obnovi objekata na području Sisačko-moslavačke županije, odgovarilo da će Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) žurno zatražiti od policije provođenje kriminalističkog istraživanja.

➡️
Vlada proglasila katastrofu na potresom pogođenom području

A sve radi utvrđenja postojanja osnovane sumnje da bi bilo počinjeno kazneno djelo iz nadležnosti Ureda ili neko od drugih kaznenih djela za koje se progon poduzima po službenoj dužnosti, te će ujedno zatražiti i od drugih državnih tijela poduzimanje radnji i mjera iz njihove nadležnosti. (4. 1. 2021.)

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!