13:17 / 14.03.2020.

Autor: HINA/HRT

Uz aplikaciju mojZAGREB građani mogu pratiti obavijesti o koronavirusu

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Zagrebačka Gradska uprava omogućila je građanima da kroz aplikaciju mojZAGREB prate sve obavijesti vezane uz koronavirus, a na toj će aplikaciji moći pronaći mjere i preporuke iz djelokruga Grada Zagreba.
Zagrebačka Gradska uprava omogućila je građanima da kroz aplikaciju mojZAGREB prate sve obavijesti vezane uz koronavirus, a na toj će aplikaciji moći pronaći mjere i preporuke iz djelokruga Grada Zagreba.

Aplikacija mojZG razvijena je kako bi građani mogli izravno komunicirati s Gradskom upravom i Zagrebačkim holdingom, a kao podrška u pronalasku brojnih informacija i usluga: informacija iz područja kulture i sporta, turizma, prometa, zdravstva, obrazovanja, gospodarstva, ekologije grada kao i druge aktualnosti iz Gradske uprave i Holdinga, stoji u priopćenju.

Sadrži detaljnu POI bazu podataka koja se sastoji od vrtića, osnovnih i srednjih škola, domova zdravlja, bolnica, ljekarni, kulturnih institucija, sportskih ustanova, vatrogasnih i policijskih postaja, popisa reciklažnih dvorišta, Wi-Fi pristupnih točaka te brojnih drugih.

Aplikacija se može preuzeti na sljedećim poveznicama: Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.globaldizajn.mojzagreb); iOS: https://apps.apple.com/hr/app/mojzagreb/id660232620.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!