Varaždin u šoku nakon jezivog zločina

20:23 / 01.06.2021.

Autor: M.M./Dnevnik/IMS/HTV/HRT

Strašan zločin u Varaždinu

Strašan zločin u Varaždinu

Foto: Dnevnik / HTV/HRT

Varaždin je i dalje u šoku nakon jezivog zločina koji se dogodio proteklog vikenda. Tri muškarca i žena nasmrt su pretukli varaždinskog profesora.

HRT-ova novinarka Sara Badžek u središnjem Dnevniku HTV-a izvijestila je da službeno nikakve nove okolnosti, koje su dovele do tog stravičnog čina, nisu poznate.

- Poznato je da postoji osnovana sumnja da su tri muškarca i žena drvenom palicom pretukli muškarca, bez svijesti ga prekrili kartonskom ambalažom, uništili njegov mobitel i otišli. Postoji nekoliko neslužbenih verzija što je prethodilo tom zločinu. Prema jednoj od njih, ranije te večeri došlo je do svađe tog društva i preminulog profesora. On je navodno zvao policiju te večeri, a na naš upit jesu li te večeri intervenirali u prostorijama udruge do javljanja u središnji Dnevnik HTV-a odgovor nismo dobili, rekla je novinarka HRT-a.

Osumnjičena četvorka nalazi se u istražnom zatvoru.

- U sljedećoj fazi postupka donosi se rješenje o provođenju istrage protiv osumnjičenika nakon što takvo rješenje postane pravomoćno moći će se provesti istraga i sve dokazne radnje koje su potrebne da bi se odlučilo o podizanju optužnice, rekao je Darko Galić, glasnogovornik ŽDO-a u Varaždinu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!