11:00 / 14.10.2020.

Autor: Hina/HRT

Varaždin: Gradonačelnik Čehok u samoizolaciji

Fotografija:Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Fotografija:Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Varaždinski gradonačelnik potvrdio da se testirao i očekuje rezultate. Osjeća se dobro i trenutno nema nikakve simptome.
Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok nalazi se u samoizolaciji jer je bio u kontaktu s ravnateljem jedne varaždinske osnovne škole koji je pozitivan na koronavirus, doznaje se u Uredu gradonačelnika.

➡️ Koronavirus - iz minute u minutu
➡️ Sve o koronavirusu 

Čehok je sa suradnicima u srijedu, 7. listopada, organizirao primanje za odgojitelje i učitelje varaždinskih dječjih vrtića i osnovnih škola koji su nagrađeni ili su otišli u mirovinu. Na događaju je bio i ravnatelj jedne varaždinske osnovne škole za kojeg se poslije uspostavilo da je pozitivan na koronavirus. Zbog toga su svi koji su bili na primanju, stavljeni pod mjeru samoizolacije.

Varaždinski gradonačelnik potvrdio je Hini da se testirao i očekuje rezultate. Osjeća se dobro i trenutačno nema nikakve simptome. Čehok je jučer s izaslanstvom Varaždinskih baroknih večeri bio u Uredu predsjednika Republike na Pantovčaku, gdje je razgovarao s predsjednikom Zoranom Milanovićem.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!