16:35 / 19.05.2021.

Autor: Regionalni dnevnik/IMS/HRT/V.K.

Vasilić ide u osvajanje 8. mandata za gradonačelnika Krka

Darijo Vasilić

Darijo Vasilić

Foto: Damir Sencar / HINA/POOL/PIXSELL

Primorsko-goranski savez osvojio je 50 vijećničkih mandata u jedinicama lokalne samouprave u Primorsko-goranskoj županiji i s tim rezultatom smo zadovoljni, rekao je predsjednik PGS-a Darijo Vasilić. 

Dodao je kako je primjetno da se birači više okreću nezavisnim listama, što je trend u cijeloj Hrvatskoj. U Rijeci PGS ima tri vijećnička mjesta i poduprijet ćemo lijevu opciju, rekao je Vasilić, dok je Nikola Ivaniš, koji je osvojio 11 posto glasova, naglasio kako za sad ne poziva birače da u drugom krugu glasaju za SDP-ova Marka Filipovića. Darijo Vasilić ide u osvajanje 8. mandata za gradonačelnika Krka, i taj mu je posljednji.

- Tako da sam ja odlučio da su mi ovo zadnji izbori, zadnji u gradu Krku za gradonačelnika grada Krka i da ću i dalje kao predsjednik stranke kandidirati se na izborima za nacionalnu razinu, za županijsku razinu i za neke druge razine politike koje se budu u dogledno vrijeme otvarale, rekao je Darijo Vasilić, predsjednik PGS-a i kandidat za gradonačelnika Krka


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!