16:13 / 30.09.2018.

Autor: Hina/HRT

Vatrogasac stradao na Poljudu, nakon operacije je bolje

Foto: Miranda Cikoticj/PIXSELL

Foto: Miranda Cikoticj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Njegovi kolege iz splitskog JVP-a kažu da im je iznimno žao što se to dogodilo baš njemu jer je i sam od malih nogu navijač Hajduka.
Vatrogasac splitske Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Tomislav Biuk (46), teže ozlijeđen jučer u eksploziji 'topovskog udara' na stadionu Poljud na utakmici Dinama i Hajduka, nakon operacije u splitskom KBC-u, gdje su mu sanirane ozljede na šaci i desnom kažiprstu, danas je bolje, no ostat će u bolnici.

Ozlijeđeni vatrogasac do daljnjega će ostati u bolnici kako mu se zdravstveno stanje ne bi zakompliciralo, prenosi Hina. Oštećeni su mu bubnjići, zbog čega slabo čuje, razrezan mu je dlan, nedostaje mu komad kažiprsta, dva susjedna prsta su u hematomima, no srećom nisu oštećene kosti. 

Njegovi kolege iz splitskog JVP-a kažu da im je iznimno žao što se to dogodilo baš njemu jer je i sam od malih nogu navijač Hajduka.

Tomislav Biuk iskusan je vatrogasac koji je na Poljudu tijekom različitih utakmica pokupio tisuće komada pirotehničkih sredstava. Jučer, kada je s tribina doletjelo pirotehničko sredstvo i palo u blizini reklama, on ga je pokušao odbaciti, no 'topovski udar' je eksplodirao i teško ga ozlijedio.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!