VIDEO: Gosti koji su obilježili Nedjeljom u 2

20.01.2020.

14:19

Autor: HRT

Aleksandar Stanković

Aleksandar Stanković

Foto: - / -

Autor Aleksandar Stanković u posebnoj se emisiji Nedjeljom u 2 u povodu 20 emitiranih sezona prisjetio gostiju koji su obilježili emisiju. Otkrio je tko se ljutio nakon emisije i više se nikada nije javio.
Autor Aleksandar Stanković u posebnoj se emisiji Nedjeljom u 2 u povodu 20 emitiranih sezona prisjetio gostiju koji su ju obilježili emisiju. Otkrio je tko se ljutio nakon emisije i više se nikada nije javio. 

Doznali smo i tko je čovjek koji se prije mjesec dana javio iz Bosne i Hercegovine uz tvrdnju da mu je Nedjeljom u 2 spasila život, kako je izgledao incident u Mokroj Gori kod Emira Kusturice i zašto je Dino Rađa plakao u emisiji. Doznali smo i je li u Hrvatskoj počela demokracija nakon što je Mišo Kovač bio gost, a 12 godina nakon emitiranja autor emisije otkrio je i je li prekinuta emisija s grupom Let 3 bila inscenirana, ili se sve dogodilo spontano.

Stanković: U nekim sam emisijama previše stiskao gas Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja.

Posjetite
Facebook stranicu emisije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!