13:43 / 22.08.2020.

Autor: Radio Zadar/HR/V.Š.

VIDEO: Inspektori pregledali brodove prije noćnog izleta

Foto: HRT - Radio Zadar

Foto: HRT - Radio Zadar

Foto: - / HRT

Nakon što je nacionalni Stožer Civilne zaštite ograničio rad kafića i klubova do ponoći, ugostitelji su se dosjetili pa mlađe građane voze na večernje izlete po zadarskom kanalu.
Nakon što je nacionalni Stožer Civilne zaštite ograničio rad kafića i klubova do ponoći, ugostitelji su se dosjetili pa mlađe građane voze na večernje izlete po zadarskom kanalu. Zabave je, noćas, kako doznajemo bilo i na "kolanjskom" dijelu party plaže Zrće - na Katarelcu, javlja Radio Zadar.

Za razliku od večer prije, u petak navečer su iz zadarske luke isplovila dva broda s mladima, u najmu dvaju zadarskih noćnih klubova. I dok je na jednom bilo tridesetak gostiju, doznajemo da je na drugome bilo više od stotinu. Prije isplovljavanja obišli su ih inspektori Ravnateljstva Civilne zaštite u pratnji policije. Očito da nisu utvrdili bilo kakvu nepravilnost, jer su brodovi s gostima isplovili na more.

Istodobno u klubu na otvorenom na plaži Katrelac, koja je u sastavu općine Kolan, zabavljalo se, ali samo do ponoći. Kako smo doznali, svim gostima mjerila se temperatura i dezinficirale su se ruke, a na ulazu u klub na ekranu se u svakom trenutku moglo vidjeti koliko je gostiju unutra.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!