18:17 / 06.09.2019.

Autor: HRT

VIDEO: Osobe bliske huliganima vrijeđale i onemogućavale snimanje ekipi HRT-a

-

-

Foto: - / -

Sadržaj dobacivanja nije primjeren za pisanje, a jedan od njih pokušao je snimatelju HRT-a i fizički onemogućiti snimanje privođenja povicima nema snimanja, neš snimat a čak se usudio i prekriti kameru rukom.
Jutros od prvoga trenutka kad je ekipa HTV-a došla pred zgradu suda i policije, počele su uvrede i prijetnje okupljene nekolicine, očito bliske privedenim osobama koje se sumnjiči za napad na srpsku nacionalnu manjinu u Uzdolju. 

Sadržaj dobacivanja nije primjeren za pisanje, a jedan od njih pokušao je snimatelju HRT-a i fizički onemogućiti snimanje privođenja povicima "nema snimanja, neš snimat" a čak se drznuo i prekriti kameru rukom.

Vlasnik kafića: Uletjeli su s fantomkama, šipkama, počeli razbijati, tući 

Također jedan osumnjičenik pokazao je drskost prilikom privođenja pokazavši novinarskoj ekipi neprimjereni prst dok su ga istodobno policajci držali rukama, a on bio vezan lisicama.

Policija objavila detalje o napadu u Uzdolju

Policija je za napad u Uzdolju kazneno prijavila ukupno 16 osoba: 4 prije i 10 sada privedenih, jednu koja je nakon privođenja puštena ali su naknadno pronađeni dokazi da je sudjelovala u napadu. No jedna osoba i dalje je u bijegu i za njom je policija raspisala tjeralicu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!