11:55 / 17.07.2018.

Autor: HRT

Vidović o suspenzijama: radi se o personalnim problemima

-

-

Foto: - / -

O suspenzijama četiri istaknuta člana SDP-a u Studiju 4 govorio je politički tajnik SDP-a Davorko Vidović.
Hoće li suspenzije promijeniti odnose u SDP-u ili se obračuni nastavljaju? O suspenzijama četiri istaknuta člana SDP-a u Studiju 4 govorio je politički tajnik SDP-a Davorko Vidović.

Na pitanje hoće li nakon toga doći do promjena rekao je da za to treba pričekati. "Iza nas su dva neobična, prekrasna, jedinstvena i osebujna dana pa pretpostavljam da su i oni koji imaju bilo kakve političke nakane - malo pauzirali", rekao je.

Istaknuo je da stvari u stranci nisu tako loše kako se stječe dojam iz ovog sukoba. "Mislim da je suspenzija bila iznuđeno rješenje. Jer ako netko dođe sa zahtjevom da čelnik stranke ode, to ne može završiti nula-nula. Bilo je zahtjeva za isključenjem", kaže.

"Riječ je o dvjema stranama. Ali ne u smislu nekih ozbiljnih političkih prijepora - što možda i jest problem. Tu se ne raspravlja niti o ideologiji. Ustvari je riječ o personalnim problemima i grupiranja oko pojedinaca", smatra Vidović. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!