16:44 / 15.11.2020.

Autor: V.K./Hina

Više od 23 kg marihuane pronađeno kod 43-godišnjeg Zadranina

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXELL

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXELL

Foto: - / -

Više od 23 kilograma marihuane i gotovo 1.900 eura pronašla je zadarska policija kod 43-godišnjaka kojeg je kazneno prijavila za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te predala pritvorskom nadzorniku PU zadarske.
Više od 23 kilograma marihuane i gotovo 1.900 eura pronašla je zadarska policija kod 43-godišnjaka kojeg je kazneno prijavila za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te predala pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenika na području Zadra, kojom prilikom je pronađeno jedanaest kartonskih vreća u kojima je bilo oko 23.680 grama droge marihuana, dvije sasušene stabljike indijske konoplje visine 120 do 140 cm i tri sasušene grane indijske konoplje visine 60 do 90 cm, priopćeno je iz zadarske Policijske uprave.

Pronađen je i novac - 1.890,00 eura za koji se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge. Novac i droga, koja je bila namijenjena za daljnju preprodaju na zadarskom području, su mu oduzeti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!