09:16 / 27.01.2022.

Autor: Hina/HRT

Vlada na telefonskoj sjednici o amandmanima na prijedlog Zakona o socijalnoj skrbi

Predsjednik vlade Andrej Plenković

Predsjednik vlade Andrej Plenković

Foto: Robert Anic / PIXSELL

Vlada je u srijedu navečer održala telefonsku sjednicu o prijedlogu amandmana Vlade RH na Konačni prijedlog zakona o socijalnoj skrbi i amandmana drugih predlagatelja, priopćeno je iz Vladine službe za odnose s javnošću.

Na sjednici je bio i zaključak o davanju suglasnosti predstavniku Vlade RH za prihvaćanje amandmana drugih predlagatelja na Konačni prijedlog zakona o socijalnoj skrbi, te zaključka o davanju suglasnosti za prihvaćanje amandmana drugih predlagatelja na Konačni prijedlog zakona o djelatnosti psihoterapije.

Na Vladinoj telefonskoj sjednici bio je i zaključak o davanju suglasnosti predstavniku Vlade RH za prihvaćanje amandmana drugih predlagatelja na Konačni prijedlog zakona o edukacijsko-rehabilitacijskoj djelatnosti; prihvaćanje amandmana drugih predlagatelja na Konačni prijedlog izmjena i dopuna Zakona o psihološkoj djelatnosti; za prihvaćanje amandmana drugih predlagatelja na Konačni prijedlog izmjena i dopuna Zakona o djelatnosti socijalnog rada; te za prihvaćanje amandmana drugih predlagatelja na Konačni prijedlog izmjena i dopuna Zakona o socijalnopedagoškoj djelatnosti.

Iz Vladine Službe za odnose s javnošću su priopćili da će materijal sa sinoćnje telefonske sjednice biti dostupan na web stranici Vlade u četvrtak ujutro.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!