11:32 / 21.12.2020.

Autor: T.V./Hina

Vlada na telefonskoj sjednici o nabavci cjepiva

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Vlada je na telefonskoj sjednici donijela nekoliko zaključaka vezanih uz nabavu cjepiva protiv bolesti covid-19, priopćila je Služba za odnose s javnošću.
Vlada je u ponedjeljak na telefonskoj sjednici donijela nekoliko zaključaka vezanih uz nabavu cjepiva protiv bolesti covid-19, priopćila je Služba za odnose s javnošću.

➡️ Europska agencija za lijekove odlučuje o odobrenju cjepiva
➡️ Koronavirus - najnovije informacije

Donesen je Zaključak u vezi sa Sporazumom o prethodnoj kupnji za kupnju i opskrbu cjepivom protiv koronavirusa za države članice Europske unije između Janssen Pharmaceutica NV i Europske komisije.

Također, donesen je zaključak Zaključak u vezi sa Sporazumom o prethodnoj kupnji za razvoj, proizvodnju, prethodnu kupnju i opskrbu cjepivom protiv bolesti COVID-19 za države članice Europske unije između CUREVAC AG i Europske komisije te Zaključak u vezi sa Sporazumom o prethodnoj kupnji ("SPK") za proizvodnju, prioritetne mogućnosti kupnje i opskrbu uspješnog COVID-19 cjepiva za države članice Europske unije između Moderne Switzerland GmbH i Europske komisije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!