14:50 / 11.04.2019.

Autor: HRT

Vlada održala telefonsku sjednicu

-

-

Foto: - / -

Vlada je održala telefonsku sjednicu na kojoj je dana prethodna suglasnost predstavniku Vlade RH za prihvaćanje amandmana Kluba zastupnika Hrvatske narodne stranke - liberalni demokrati i Kluba zastupnika HDZ-a.
Vlada je danas, 11. travnja 2019. godine, održala telefonsku sjednicu na kojoj je dana prethodna suglasnost predstavniku Vlade Republike Hrvatske  za  prihvaćanje amandmana Kluba zastupnika Hrvatske narodne stranke - liberalni demokrati i Kluba zastupnika Hrvatske demokratske zajednice od 9. travnja 2019. na Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama zakona o prostornom uređenju, s Konačnim prijedlogom zakona, hitni postupak, prvo i drugo čitanje, P.Z. br. 623, na članke 17., 20. i 28.
 
Vlada je također dala prethodnu suglasnost predstavniku Vlade Republike Hrvatske za prihvaćanje amandmana Kluba zastupnika Hrvatske narodne stranke - liberalni demokrati i Kluba zastupnika Hrvatske demokratske zajednice danih na Konačni prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o gradnji, hitni postupak, prvo i drugo čitanje, P.Z. br. 624, na članak 38.

Također, donesena je odluka o izmjeni Odluke o raspisivanju izbora za članove vijeća nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave vezano uz Općinu Cestica. (Narodne novine, broj 32/19).

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!