22:19 / 25.10.2020.

Autor: M.M./Hina

Vlada pozvala građane da doniraju za borbu protiv koronavirusa

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Vlada u objavi poziva građane da doniraju, ako imaju ili ako proizvode medicinsku opremu koja može koristiti zdravstvenom sustavu.
Vlada je na službenoj stranici za borbu protiv koronavirusa - koronavirus.hr pozvala građane da doniraju financijska sredstva, medicinsku ili drugu zdravstvenu opremu, te hranu i kućne potrepštine za Crveni križ.

➡️ Koronavirus - najnovije informacije  
➡️ Beroš: Aktivirat ćemo Arenu kao tercijarni centar    
➡️ HUBOL pozvao liječnike u Saboru: To nije prozivka već apel za pomoć

- Želite pomoći? Uključite se u donacijski program kojeg je pokrenula Vlada Republike Hrvatske u borbi protiv novog koronavirusa, ističe Vlada u pozivu građanima na donaciju.Na Vladinoj internetskoj stranici koronavirus.hr aktivna je crvena traka na kojoj stoji "Donacije". Klikom na tu traku otvara se nova stranica na kojoj stoji "Donacije - Hrvatska zajedno protiv novog koronavirusa".

Vlada u objavi poziva građane da doniraju, ako imaju ili ako proizvode medicinsku opremu koja može koristiti zdravstvenom sustavu. Napominje se da je prihvat donacije moguć ukoliko oprema prethodno nije korištena.

Građani se također pozivaju da doniraju financijska sredstva ili da doniraju hranu i kućne potrepštine za Crveni križ.

Iz Vlade građanima zahvaljuju na pomoći.
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!