16:49 / 17.03.2020.

Autor: P.F./D.M./HRT

Vladina internetska stranica o koronavirusu

-

-

Foto: - / -

Na njoj možete dobiti apsolutno sve informacije vezane uz epidemiju koronavirusa i odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite, preporuke epidemiologa i dr. Ima i facebook, twitter i instagram profil.
Kako je i najavljeno na izvanrednoj sjednici Vlade otvorena je i posebna internetska stranica na kojoj građani mogu dobiti apsolutno sve informacije vezane uz epidemiju koronavirusa i sve odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite, preporuke epidemiologa i druge informacije.

Također na stranici se mogu pronaći informacije o broju oboljelih, izliječenih i preminulih osoba u Hrvatskoj, koje donosi Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Na stranici se mogu pronaći i opće informacije o samoizolaciji, što učiniti ako se sumnja na koronavirus te Vladine mjere. Internetska stranica nudi i "mitove i istine o koronavirusu", kronologiju razvoja epidemije i najčešće pitanja i odgovore vezane za virus.

Službena internetska stranica o koronavirusu: koronavirus.hr

Za sve one koji crpe informacije s društvenih mreža, tu je i poseban twitter profil @koronavirus_hr, kao i facebook profil te instagram profil.

Također najnovije informacije o koronavirusu možete saznati i na posebnoj internetskoj stranici HRT-a.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!