Vlak udario u kamion kod Knina

28.03.2021.

19:15

Autor: HRT

Putnički vlak udario kamion u Uzdolju kod Knina

Putnički vlak udario kamion u Uzdolju kod Knina

Foto: Hrvoje Jelavić / PIXSELL

Na pružnom prijelazu u mjestu Uzdolju pokraj Knina dogodila se prometna nesreća u kojoj je putnički vlak naletio na tegljač. Ozlijeđene su dvije osobe, od kojih je jedna prevezena u bolnicu.

Nesreća se dogodila u 15.32 sati. 


- Strojovođa je prevezen u bolnicu Knin radi utvrđivanja ozljeda, po svemu sudeći ne radi se o težim ozljedama, ali to ćemo utvrditi nakon liječničke obrade, rekao je glasnogovornik Policijske uprave Šibensko-kninske Šime Pavić.


- To je uobičajeni pružni prijelaz koji vodi prema tvornici u mjestu Kosovo. Evidentirali smo jednu prometnu nesreću, ali u posljednjih 10 godina nije bilo problema s tim pružnim prijelazom, dodao je.

Galerija
Putnički vlak udario kamion u Uzdolju kod Knina, Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Putnički vlak udario kamion u Uzdolju kod Knina, Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELLPutnički vlak udario kamion u Uzdolju kod Knina, Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELLPutnički vlak udario kamion u Uzdolju kod Knina, Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!