13:00 / 20.08.2020.

Autor: Hina/HRT

Vlasnica dovezla automobil na popravak, automehaničar ga preprodao

S. Hermann & F. Richter/Pixabay

S. Hermann & F. Richter/Pixabay

Foto: - / -

Ukupna materijalna šteta iznosi 25.400 kuna, a protiv trenutno nedostupnog osumnjičenika je podnijeto posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.
Zagrebačka policija prijavila je 39-godišnjeg automehaničara koji je preprodao opel corsu, koju je na popravak dovezla vlasnica automobila.

Osumnjičeni je obmanuo vlasnicu navodeći da će popraviti automobil, za što je od nje primio 8400 kuna. No nakon što je primio novac za kupnju dijelova i popravak, 39-godišnjak je, umjesto da popravi automobil, prodao vozilo za 11.000 kuna.

Pritom je krivotvorio ugovor o kupoprodaji motornog vozila, gdje se potpisao umjesto vlasnice automobila, dodaje policija.

Ukupna materijalna šteta iznosi 25.400 kuna, a protiv trenutačno nedostupnog osumnjičenika nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja podneseno je posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!