Vlasnik kuće o strašnoj nesreći u Dragovcima

01.11.2019.

09:07

Autor: M.Š./T.D./HRT

default error photo
Očevidom je utvrđeno da je uzrok nesreće neprilagođena brzina.
Dvojica mladića poginula su, a dvojica teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u 21.45 u Dragovcima kod Nove Kapele, kada je zbog prebrze vožnje vozač prešao u suprotni trak, sletio u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a zatim i u parkirani automobil te pročelje kuće.

- U Runovićima jedna osoba poginula, 4 ozlijeđene
- Crna srijeda: šestero poginulih u četiri nesreće


Na mjestu nesreće umrli su 21-godišnji vozač i 18-godišnji suvozač, a 16-godišnji i 19 godišnji putnici u vozilu teško su ozlijeđeni te su prevezeni u novogradišku bolnicu, izvijestila je u petak slavonsko-brodska Policijska uprava.

Doznajemo da je 21-jednogodišnji vozač vozio više od 150 km na sat.

Očevidom je utvrđeno da je, vozeći nepropisnom brzinom, 21-godišnjak automobilom prešao na suprotni prometni trak, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni prilaz, a potom i u osobni automobil koji je bio parkiran na njemu (vlasništvo 53-godišnjaka) te u pročelje obiteljske kuće, navodi se u priopćenju.

- Bio sam u kući i čuo eksploziju kao da je bomba eksplodirala. Kad sam izašao, imao sam što vidjeti. Udarili su u moj auto, bio je parkiran pred garažom, na mostu. Kad sam izašao, nisam se uopće snašao. Katastrofa, objašnjava Želimir Drkulec, očevidac i vlasnik kuće.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!