16:02 / 27.02.2018.

Autor: I.M./Hina

Vrdoljak: Premijer ima potporu HNS-a

-

-

Foto: - / -

Za izmjene Lex Agrokor koje predlaže SDP komentirao je da ih je možda trebalo na početku napraviti, ali smatra da je to deplasirano u ovim zadnjim mjesecima.
Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak rekao je uoči sjednice Vlade da premijer Andrej Plenković ima potporu HNS-a i da su prihvatili njegov prijedlog da to budu Fabris Peruško i Ines Weber.

Odgovornost ministrice Martine Dalić je za cijeli postupak. Trebamo sačekati kraj postupka, nagodbu, rezultat nagodbe, kvalitetu nagodbe. Ono na što se trebamo koncentrirati je da se ispoštuju zakonski rokovi i kvaliteta nagodbe, jer kvaliteta nagodbe i restrukturirani dugovi pokazuju održivost cijelog sustava koncerna Agrokor u vremenu pred nama, kazao je Vrdoljak novinarima ispred Banskih dvora.

Za izmjene Lex Agrokor koje predlaže SDP komentirao je da ih je možda trebalo na početku napraviti, ali smatra da je to deplasirano u ovim zadnjim mjesecima. Trebamo razgovarati o sadržaju, a to je restrukturirati dug koji pokazuje održivost sustava, zaposlenosti i sačuvati hrvatsko gospodarstvo, poručio je predsjednik HNS-a.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!