15:50 / 30.10.2018.

Autor: V.K./Hina

Vrgorac: zamućena voda za piće, treba je prokuhavati

-

-

Foto: - / -

Zbog obilnih oborina u proteklih nekoliko dana zamućena je pitka voda na području Vrgorca. Građanima je preporučeno da je prije pića prokuhaju.
Zbog obilnih oborina u proteklih nekoliko dana zamućena je pitka voda na području Vrgorca, koji vodu dobiva iz izvorišta Banja. Građanima je preporučeno da je prije pića prokuhaju.

Voda za piće zamućena je u naseljima i selima u zapadnom dijelu općine: Vrgorac, Banja, Orah, Prapatnice, Stilja, Kotezi, Kutac, Kokorići, Ravča, Višnjica, Kljenak, Duge Njive, Dubrava, Dragljane, Zavojane, Kozica, Rašćane, Župa i Vina.

Iz tvrtke Komunalno d.o.o. pozivaju stanovnike tih naselja da vodu namijenjenu za piće ljudima i domaćim životinjama prije upotrebe prokuhaju.
Ova mjera ostaje na snazi do daljnjega, dok se stanje ne normalizira, o čemu će građani biti pravodobno obaviješteni, kažu u toj komunalnoj tvrtki.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!