18:07 / 20.07.2018.

Autor: HRT

Vrhunac turističke sezone - gužve na cestama

Lučko (foto: Marko Prpic/PIXSELL)

Lučko (foto: Marko Prpic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Hrvatske autoceste će u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom dijeliti flaširane vode ovaj i sljedeća 3 vikenda koji su najprometniji u godini.
Turistička je sezona na vrhuncu i ovaj bi vikend u Hrvatsku trebao doći rekordan broj gostiju. Cijeli dan je pojačan promet na većini cesta prema moru i unutrašnjosti, te na svim graničnim prijelazima.

Kolone su na autocesti A1 pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba oko 600 metara, a u smjeru Karlovca oko 2 km; na autocesti A3 Bregana-Lipovac pred graničnim prijelazom Bajakovo na izlasku iz Hrvatske kolona je oko 2 km. Na čvoru Matulji u smjeru Istre kolona je oko 1,5 km. Zbog prometnih nesreća na nekoliko državnih cesta prekinut je promet.

Hrvatske autoceste će u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom dijeliti flaširane vode ovaj i sljedeća 3 vikenda koji su najprometniji u godini, javlja Borko Brunović.
(foto: Marko Prpic/PIXSELL)

(foto: Marko Prpic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!