Vršnjačko nasilje u Slavonskom Brodu

23.03.2023.

17:52

Autor: Regionalni dnevnik/IMS/HTV/HRT

Novi slučaj vršnjačkog nasilja

Novi slučaj vršnjačkog nasilja

Foto: Ilustracija / Shutterstock

Još jedan slučaj vršnjačkoga nasilja. Prošli tjedan u jednoj osnovnoj školi u Slavonskom Brodu došlo je do tučnjave učenika. U toj tučnjavi ozlijeđena je jedna djevojčica.

U školi su potvrdili da je došlo do tučnjave nakon, po njima, bezazlene svađe učenika. U tučnjavi jedna je djevojčica zadobila lakše ozlijede, rekao je HRT-ov novinar Silvio Stilinović.

- U školi smatraju da su postupili po svim pedagoškim protokolima i zato nisu imali potrebu dojavljivati policiji. Međutim, policija danas vrši izvide, a Ministarstvo obrazovanja zatražilo je od škole očitovanje, istaknuo je. 

- Škola je promptno reagirala u tom slučaju i majka se tu zatekla. Još uvijek ne bih o nekim detaljima s obzirom da se i dalje provode razgovori. Postupamo po protokolu o postupanju u slučaju nasilja, ali još uvijek nije cijeli proces završen, rekla je Sanja Spaić, ravnateljica OŠ "Blaž Tadijanović", Slavonski Brod.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!