16:30 / 14.09.2018.

Autor: Hina/B.S.LJ./HRT

Vukomerec - jedna osoba uhićena

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Iz Policijske uprave zagrebačke priopćeno je da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom, 27-godišnjakom i 44-godišnjakom.
Nastavak istrage pucnjave koja se dogodila 12. rujna u Vukomercu, u petak oko 14 sati rezultiralo je uhićenjem još jedne osobe na adresi u Porečkoj ulici. Tu osobu policija dovodi u vezu sa spomenutim događajem, a tz njom je bila raspisana potraga radi kaznenog djela dovođenja u opasnost života općeopasnom radnjom, kazao je danas načelnik zagrebačke policije Marko Rašić.

Policija je prvi dan privela 19 osoba, od kojih se tri osobe dovode u vezu s navedenom kaznenom radnjom, a jedna uz to i za kazneno djelo nedozvoljenog držanja oružja i oštećenje tuđe stvari.

Rašić je podsjetio na događaj od 10. rujna na istoj adresi kad je policija, također žurno, izišla na dvije dojave i šest osoba privela u postaju. Nakon toga, protiv dvije osobe bila je podnesena kaznena prijava za djelo prijetnje, od kojih je jedna osoba prijavljena, a druga nije bila dostupna policiji.

Tada je provedena pretraga kuće i oružje nismo našli, rekao je Rašić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!