15:12 / 29.05.2020.

Autor: I.D./HINA

Vukovar donirao Zagrebu 200.000 kuna

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

"Prijateljskom Gradu Zagrebu ovom prigodom čestitamo 31. svibnja, Dan grada Zagreba i blagdan nebeske zaštitnice Majke Božje od Kamenitih vrata, uz želju da se glavni grad Lijepe naše čim prije obnovi."
Grad Vukovar odlučio je Gradu Zagrebu donirati 200.000 kuna za ublažavanje posljedica potresa, koji je Zagreb pogodio 22. ožujka.

- Prijateljskom Gradu Zagrebu ovom prigodom čestitamo 31. svibnja, Dan grada Zagreba i blagdan nebeske zaštitnice Majke Božje od Kamenitih vrata, uz želju da se glavni grad Lijepe naše čim prije obnovi te zasja u svome novom ruhu još ljepši i jači negoli je bio prije ove nepogode, izvijestili su iz vukovarske gradske uprave.

Podsjeća se kako je 22. ožujka ujutro Zagreb i šire gradsko područje pogodio snažan potres koji je prouzročio veliku materijalnu štetu.

- Vukovarci su se više puta uvjerili kako se pravi prijatelji poznaju u nevolji. Jedan od takvih prijatelja grada Vukovara svakako je grad Zagreb. Iz tog smo razloga sve raspoložive resurse našega grada stavili na raspolaganje Zagrebu kako bismo pomogli u sanaciji šteta uzrokovanih potresom, poručuju vukovarske gradske vlasti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!