21:49 / 18.09.2018.

Autor: HRT

Vukovar: Studentski dom useljiv od listopada

Foto: Zrinka Perić/HRT

Foto: Zrinka Perić/HRT

Foto: - / HRT

Izgradnja doma i njegova oprema iznosili su 23 milijuna kuna. Sredstva za to osigurana su putem Europskog fonda za regionalni razvoj. Dom od 2300 m2 ima 108 ležaja u 58 soba, od kojih su 50 dvokrevetnih i osam jednokrevetnih.
Vukovarski studenti u listopadu će se moći useliti u novoizgrađeni studentski dom "Leopold". To je prvi studentski dom u ovome gradu i dio je Centra za studentski standard Veleučilišta "Lavoslav Ružička".

Izgradnja doma i njegova oprema iznosili su 23 milijuna kuna. Sredstva za to  osigurana su putem Europskog fonda za regionalni razvoj. Dom od 2300 m2 ima 108 ležaja u 58 soba, od kojih su 50 dvokrevetnih i osam jednokrevetnih.

Vukovarski studenti uživat će u moderno opremljenim sobama s internetom i klimatizacijskim sustavom. Potkraj rujna će biti objavljen natječaj za sve one koji žele dobiti mjesto u vukovarskom domu.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!