07:32 / 26.06.2019.

Autor: D.M./HRT

Vukovar: Svečana promocija polaznika vojnih škola

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Promovirano je novih 63 poručnika i poručnica, među kojima je i pet vojnih pilota. Na svečanosti su bili predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i ministar Damir Krstičević.
U Memorijalnom centru Domovinskog rata u Vukovaru održava se svečana promocija polaznika vojnih škola. Promovirano je novih 63 poručnika i poručnica, među kojima je i pet vojnih pilota.

Uz članove obitelji i prijatelje na svečanosti su, među ostalima, sudjelovali predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i ministar obrane Damir Krstičević.- Drage pripadnice i pripadnici Hrvatske vojske, nosite u srcu ovaj grad i vrijednosti koje on simbolizira. Neka vam bude motiv za suočavanje sa svim teškoćama koje ćete u svojoj vojnoj karijeri susresti, poručila je u svom obraćanju predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.- Sretan sam što smo povodom ove svečanosti baš u ovom gradu - simbolu otpora i simbolu Domovinskog rata. Smatram kako od grada Vukovara nema boljeg i svečanijeg mjesta za uručenje diploma vama polaznicima, kazao je ministar obrane Damir Krstičević.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!