Vukovar: U vožnji oštetila pet automobila, lakše ozlijeđena i dvojica policajaca

02.06.2022.

12:16

Autor: V.K./HRT/Hina

Policija

Policija

Foto: Ilustracija/Hrvoje Jelavic / Pixsell

Oštećenih pet automobila i imovina vukovarske Nacionalne memorijalne bolnice te lakše ozlijeđena dva policijska službenika učinak je vožnje 51-godišnje Vukovarke u srijedu ulicama Vukovara.

Iz vukovarsko-srijemske policije izvijestili su u četvrtak kako su u srijedu zaprimili dojavu da je vozač automobila na području grada Vukovara oštetio više drugih vozila.

Policijska ophodnja brzo ušla u trag 51-godišnjoj Vukovarki. Nakon niza pokušaja policija je uspjela vozačicu zaustaviti u ulici Ivana Gundulića te primjenom sredstava prisile spriječiti ju u daljnjoj vožnji.

Utvrđeno je da je u vožnji vukovarskim ulicama oštetila pet automobila i imovinu Nacionalne memorijalne bolnice u Vukovaru.

U pokušaju zaustavljanja i privođenja vozačice lakše su ozlijeđena dvojica policajca kojima je liječnička pomoć pružena u vukovarskoj bolnici gdje je na liječenju zadržana i nesavjesna vozačica.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!