13:54 / 28.11.2020.

Autor: HRT/Hina

Vukovarsko-srijemski srednjoškolci nastavu iduća dva tjedna prate online

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Zbog pogoršane epidemiološke situacije iduća dva tjedna u svim srednjim školama na području Vukovarsko-srijemske županije nastava će se održavati online.
Zbog pogoršane epidemiološke situacije iduća dva tjedna u svim srednjim školama na području Vukovarsko-srijemske županije nastava će se održavati online.

Takva odluka donosi se zbog pogoršane epidemiološke situacije i sukladno uputama Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije i županijskoga Stožera civilne zaštite, priopćeno je u subotu iz Upravnog odjela za obrazovanje i kulturu Vukovarsko-srijemske županje.

Nastava na daljinu, prema modelu C,  za sve srednje škole kojima je osnivač Vukovarsko-srijemska županija počinje u ponedjeljak, 30. studenog, i provodit će se najmanje 14 dana od stupanja na snagu.

U subotu je na prostoru Vukovarsko-srijemske županije zabilježeno rekordnih 226 novozaraženih osoba.

U sustavu obrazovanja u Vukovarsko-srijemskoj županiji trenutačno je od COVID-a oboljelo 48 nastavnika i 42 učenika, a u samoizolaciji je 48 nastavnika i 787 učenika.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!