16:02 / 21.04.2020.

Autor: Hrvoje Matejčić/Regionlani dnevnik/HRT

"Vukovi" prikupili gotovo 325.000 kuna za Opću bolnicu Gospić

-

-

Foto: - / -

Akciju su pokrenuli članovi Udruge ratnih veterana 9. gardijske brigade "Vukovi", a ček s donacijom predali su ravnateljici gospićke bolnice.
U petnaest dana humanitarne akcije pod naslovom "Zajedno u ratu, zajedno u miru za Opću bolnicu Gospić" prikupljeno je gotovo 325.000 kuna.

Akciju su pokrenuli članovi Udruge ratnih veterana 9. gardijske brigade "Vukovi", a ček s donacijom predali su ravnateljici gospićke bolnice. Sredstva će biti namijenjena za nabavu opreme za liječenje zaraženih koronavirusom.

- Zaista nema dijela Hrvatske iz kojeg se neko nije uplatio, od Dalmacije, Slavonije, Istre, Zagreba do tu najviše naših Ličana ratnih veterana ali su se odazvale i jedinice lokalne uprave, županije, gradovi - izjavio je Antonio Šebalj, predsjednik Udruge ratnih veterana 9. gardijske brigade Vukovi.

- Bit će namijenjene kupnji respiratora za opću bolnicu Gospić, tri monitora, dva EKG aparata za našu covid ambulantu - izjavila je Sandra Čubelić, ravnateljica OB-a Gospić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!