14:01 / 30.12.2019.

Autor: IMS/Dnevnik u podne

Za Silvestrovo bez oborina, ali valja se dobro obući

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U Silvestarskoj noći očekuje nas i dalje stabilno, neće biti oborina, ali treba se dobro obući, stoji u kratkoj prognozi meteorologa Krunoslava Mikeca (DHMZ).
U Silvestarskoj noći očekuje nas i dalje stabilno, neće biti oborina, ali treba se dobro obući, kratka je prognoza meteorologa Krunoslava Mikeca (DHMZ).

Što se pak temperature zraka tiče, ona će na kopnu biti uglavnom oko 0 u prvome dijelu noći, potom će se snižavati, a prije jutra bit će ponegdje i -5, kaže Mikec.

Što se Jadrana tiče, ondje se očekuju vrijednosti tijekom večeri i noći između 3 i 8 Celzijevih stupnjeva. Međutim, ondje bi ponovno mjestimice moglo biti bure, napominje Mikec.

- U svakom slučaju treba se toplo odjenuti. Nema brige što se tiče oborina, ali što se tiče hladnoće zasigurno se treba zaštititi, savjetuje. Detaljnu prognozu za danas i sutra pogledajte ovdje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!