15:47 / 25.10.2019.

Autor: V.K./Hina

Za ubojstvo žene u Podrvnju pokraj Rijeke kazneno prijavljen 69-godišnji suprug

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Za ubojstvo 47-godišnje žene puškom u selu Podrvanj u općini Čavle, kazneno je prijavljen 69-godišnji muškarac, doznaje se primorsko-goranskoj policiji, a navodno je riječ o suprugu ubijene.
Za ubojstvo 47-godišnje žene puškom u selu Podrvanj u općini Čavle pokraj Rijeke kazneno je prijavljen 69-godišnji muškarac, doznaje se primorsko-goranskoj policiji, a navodno je riječ o suprugu ubijene.

Kriminalističkim istraživanjem koje su riječki policajci proveli u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom utvrđena je sumnja da je 23. listopada 69-godišnji hrvatski državljanin pucanjem iz puške ubio 47-godišnju hrvatsku državljanku, stoji u policijskom priopćenju.

U sklopu tog istraživanja, temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, provedena je pretraga doma i drugih prostorija te vozila osumnjičenika te su pronađena dva ručno rađena pištolja i šest komada pripadajućeg streljiva, koje je neovlašteno posjedovao.

Kazneno je prijavljen zbog sumnje da je počinio ubojstvo te da je da je nedozvoljeno posjedovao i izrađivao oružje i eksplozivne tvari te je predan pritvorskom nadzorniku.

Prema iskazima susjeda, objavljenim u medijima, osumnjičeni je suprug 47-godišnje žene i živjeli su zajedno u kući u kojoj je ubijena.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!