Zadarski gradonačelnik Dukić u samoizolaciji

22.06.2020.

12:43

Autor: Hina

default error photo
Gradonačelnik Dukić osjeća se dobro i nema simptome covid-19 bolesti te će se pridržavati izrečene mjere i svih daljnjih uputa epidemiologa - stoji u priopćenju.
Zadarskom gradonačelniku Branku Dukiću određena je samoizolacija zbog kontakta sa sudionicima teniskog turnira Adria Tour, nakon što je trojici tenisača potvrđena zaraza koronavirusom, među njima i hrvatskom tenisaču Borni Ćoriću.

Ured zadarskog gradonačelnika priopćio je da je gradonačelnik Dukić, zbog ostvarenog kontakta s pozitivnim pojedincima, sudionicima teniskog turnira Adria Tour, kontaktirao Epidemiološku službu u HZJZ-u u Zadru.

- Zbog kontakta sa sudionicima teniskog turnira određena mu je mjera samoizolacije. Gradonačelnik Dukić osjeća se dobro i nema simptome covid-19 bolesti te će se pridržavati izrečene mjere i svih daljnjih uputa epidemiologa - stoji u priopćenju.

Naime, dio igrača Adria Toura i uži tim koji prati igrače, njih 22, sinoć su u zadarskom HZJZ-u testirani na covid-19, nakon saznanja da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov također pozitivan.

Rezultati su pokazali da su trojica, od kojih je jedan i Ćorić, pozitivni na koronavirus, objavili su danas organizatori Adria Toura. Uz Ćorića, koji je igrao protiv Dimitrova, pozitivan je Marco Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!