09:12 / 19.12.2019.

Autor: I.D./HINA

Zadravec opovrgava agresivno ponašanje tijekom sukoba u KBC-u

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Dr. Zadravec u priopćenju ističe kako vjeruje da će pravosudni organi i povjerenstvo KBC-a utvrditi objektivno i realno sve činjenice u vezi tog nemilog događaja.
Zamjenica ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice Dijana Zadravec u četvrtak je opovrgnula napise o njenom agresivnog ponašanja tijekom jučerašnjeg sukoba u toj bolnici te negira sve insinuacije koje su s tim u vezi objavljene u dijelu medija.

- S obzirom na medijski prikaz koji već po višekratno viđenom scenariju iniciraju uvijek isti novinari, želim izvijestiti javnost da negiram neistinite tvrdnje u vezi mog agresivnog ponašanja te sve insinuacije koje su objavljene, ističe dr. Zadravec vezano uz, kako navodi, senzacionalističke medijske objave o neugodnom događaju u Ravnateljstvu KBC-a  Sestre milosrdnice.

Riječ je o slučaju koji se dogodio u srijedu ujutro u kojemu su sudjelovale dr. Zadravec i voditeljica Odjela nabave medicinskih proizvoda Mija Primorac, a zbog čega je intervenirala i policija.

Ravnatelj KBC-a Mario Zovak od svih uključenih zatražio je očitovanje koje će proslijediti Povjerenstvu za unutarnji nadzor, a ono će, u skladu sa statutom bolnice, provjeriti što dogodilo, prikupiti izjave i dati mišljenje ravnatelju o mjerama koje treba poduzeti.

Dr. Zadravec u priopćenju ističe kako vjeruje da će pravosudni organi i povjerenstvo KBC-a utvrditi objektivno i realno sve činjenice u vezi tog nemilog događaja te ih prezentirati stručnoj i široj javnosti.

Napominje i da nije prvi put suočena sa sličnim medijskim napadima od kojih su svi, a neki i sudskim odlukama, u konačnici utvrđeni neistinitim.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!