21:13 / 26.11.2021.

Autor: Hina/HRT

Zagreb: 14 putnika zamoljeno da napuste zrakoplov za Bruxelles

Zračna luka dr. Franjo Tuđman

Zračna luka dr. Franjo Tuđman

Foto: Marin Tironi / Pixsell

U zagrebačkoj Zračnoj luci "Franjo Tuđman" u petak poslijepodne je 14 putnika zamoljeno da napuste zrakoplov koji je trebao poletjeti za Bruxelles zbog neispunjavanja trenutnih pravila pružatelja usluge prijevoza, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

"Danas, 26. studenoga oko 16,35 sati zaposlenici zrakoplovne kompanije zamolili su 14 putnika da napuste prostor zrakoplova koji je trebao poletjeti za Bruxelles zbog neispunjavanja trenutnih pravila pružatelja usluge prijevoza, da bi zatim svi putnici napustili prostor zrakoplova također na zahtjev zaposlenika, poradi obavljanja dodatnih provjera i zadovoljavanja uvjeta kompanije", navela je policija u priopćenju.

"Po obavljenoj dodatnoj provjeri, 156 putnika je zrakoplovom napustilo prostor zračne luke, dok 14 putnika nije zadovoljilo uvjete putovanja. Policijski su službenici od strane zrakoplovne kompanije pozvani na mjesto događaja u slučaju mogućeg protupravnog ponašanja kojeg nije bilo te nije bilo potrebe za postupanjem", ističe u priopćenju Policijska uprava zagrebačka bez dodatnih pojašnjenja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!