14:27 / 29.12.2020.

Autor: I.Z./Hina

Zagreb: Apel da se s cesta maknu automobili

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama kažu da su građani svojim automobilima zakrčili promet pa zbog njih hitne službe ne mogu proći.
Nakon snažnog potresa u Petrinji, a koji se osjetio i u Zagrebu i izazvao oštećenja na već ranije oštećenim zgradama, Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba uputio je apel Zagrepčanima da se s automobilima maknu s prometnica jer hitne službe ne mogu proći.

Iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama kažu da su građani svojim automobilima zakrčili promet pa zbog njih hitne službe ne mogu proći. Zato ih pozivaju da se s automobilima maknu s cesta.

Snažan potres koji je oko 12,20 sati pogodio Petrinju, izazvao je oštećenja na objektima u Zagrebu. U Uredu za upravljanje u hitnim situacijama zasad nemaju dojava o stradalim ljudima u Zagrebu.

Pročelnik gradskog Ured za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić ranije danas izjavio je da je snažan potres s epicentrom u Petrinji od 6,2 stupnjeva, izazvao oštećenja i na objektima u Zagrebu, ali zasad nemamo dojava o stradalim ljudima.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!