Zagreb: Iako je praznik, građani ne odustaju od cijepljenja

18.11.2021.

19:52

Autor: Dnevnik/IMS/I.Z./HRT

Cijepljenje se nastavlja i za praznik

Cijepljenje se nastavlja i za praznik

Foto: Dnevnik / HRT

Iako je praznik, cijepljenje na punktu Doma zdravlja Centar u Zagrebu još traje. HRT-ova reporterka Ruža Ištuk kazala je u središnjem Dnevniku HTV-a kako se na najvećem punktu na Zagrebačkom velesajmu danas cijepilo 1200 osoba. Među njima je bilo i 160 Rusa. 

Na osam dodatnih punktova pri domovima zdravlja danas se cijepilo 818 osoba. Iako je radno vrijeme do 20 sati, mnogi koriste i kraj radnog vremena za cijepljenje, tako da još uvijek građani pristižu.

Do dvadeset sati brojka cijepljenih osoba sigurno će biti i veća. Na cijepljenje dolaze građani koji trebaju primiti prvu dozu cjepiva, ali i one osobe koje će se cijepiti drugom i trećom dozom cjepiva.

Danas su napravljena i 282 brza antigenska testa u Domu zdravlja Centar i u Sigetu, te je otkriveno sedam pozitivnih osoba.

Cijepljenje i testiranje nastavlja se sutra. Građani Zagreba sutra se mogu cijepiti na deset lokacija, ali i u pojedinim ljekarnama uz prethodnu narudžbu.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!