14:53 / 28.01.2022.

Autor: Hina/HRT/E.L.S.

Zagreb: Od 1. veljače novi raspored cijepljenja

Masovno cijepljenje

Masovno cijepljenje

Foto: Regionalni dnevnik / HRT

Nastavni zavod za javno zdravstvo izvijestio je o novom rasporedu cijepljenja u Gradu Zagrebu od 1. veljače, koje će se provoditi na Velesajamu te na tri lokacije Domova zdravlja - u Runjaninovoj, Prečkom i Sesvetama.

Odluka je donesena na temelju analize interesa građana za cijepljenjem tijekom posljednja tri tjedna, povećanih zahtjeva za zdravstveni sustav uslijed velikog broja zaraženih i potrebe za pojačanim praćenjem oboljelih i njihovih kontakata te promjena u preporukama za suzbijanje epidemije.

Cjepni punkt na Zagrebačkom Velesajmu će od 1. do 6. veljače raditi ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom od 8 do 12 sati, a utorkom i četvrtkom od 14.30 do 19 sati.

Cijepljenje na punktovima u domovima zdravlja obavljat će se radnim danima i subotom od 14 do 20 sati i to u Domu zdravlja Zagreb-Centar, u Runjaninovoj 4, Domu zdravlja Zagreb-Istok u Ninskoj 16 u Sesvetama i Domu zdravlja Zagreb- Zapad, Prečko 2.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!