Zagreb: Zbog utakmice do ponoći posebna regulacija prometa

15.08.2023.

16:39

Autor: P.F./Hina/HRT

Policija, ilustracija

Policija, ilustracija

Foto: MUP / RH

Policija je uoči visokorizične utakmice između Dinama i AEK-a podsjetila da je do ponoći na snazi posebna regulacija prometa te pozvala navijače da na vrijeme krenu prema stadionu.

Posebna regulacija prometa na području Zagreba, osobito oko stadiona Maksimir, na snazi je do 24 sata, objavio je MUP na Twitteru, pozivajući građane na oprez i strpljenje.

Posjetitelji su pozvani da na vrijeme krenu prema stadionu te da se, ako mogu, koriste javnim prijevozom radi izbjegavanja gužve.

Odlukom UEFA-e utakmica na zagrebačkom Maksimiru igra se bez gostujućih navijača.

Policija je izvijestila da je susret proglašen utakmicom visokog rizika te će u skladu s time tijekom cijelog dana s dovoljnim brojem policijskih službenika poduzimati sve mjere sigurnosti.

Odlukom UEFA-e je zabranjena prodaja ulaznica gostujućim navijačima, ali se očekuje velik broj domaćih, koje je policija pozvala da se pridržavaju sigurnosnih uputa.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!