Zajednički nadzor teretnih vozila i autobusa

26.03.2023.

20:52

Autor: T.V./HRT/Hina

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Zeljko Lukunic / PIXSELL

Hrvatska i slovenska prometna policija održat će u ponedjeljak od 9 do 13 sati zajedničku akciju nadzora teretnih vozila i autobusa na autocesti A3 - Samobor.

Na nadzornim punktovima pojačano će se nadzirati teretna vozila i autobuse, njihovu tehničku ispravnost i radna vremena te druge prekršaje.

Ophodnja prometne policije iz Republike Slovenije bit će tijekom odvijanja akcije prisutna na nadzornom punktu u Republici Hrvatskoj te jednako tako, ophodnja prometne policije Policijske uprave zagrebačke će biti prisutna na nadzornom punktu u Republici Sloveniji (Novo Mesto), izvijestili su iz Ministarstva unutarnjih poslova.

U nadzor će biti uključene i druge institucije Republike Hrvatske, kao što su inspekcija cestovnog prometa, Državni inspektorat, Mobilna stanica tehničkog pregleda-CVH, Hrvatske autoceste, Hrvatske ceste te Mobilna jedinica Carinske uprave, stoji u priopćenju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!