15:52 / 15.06.2018.

Autor: I.Š./M.M./HRT

Zanimljiva ponuda iz srednje škole Bol na Braču

-

-

Foto: - / -

Za sve buduće srednjoškolce stiže zanimljiva ponuda iz srednje škole Bol, na Braču. Učenicima nude besplatan smještaj i hranu, 1.200 kuna stipendije, laptop i na kraju ono najvažnije - posao.
Na kraju nastavne godine za sve buduće srednjoškolce stiže zanimljiva ponuda iz srednje škole Bol, na Braču. Učenicima nude besplatan smještaj i hranu, 1.200 kuna stipendije, laptop i na kraju ono najvažnije - posao.

Nudimo bespatni smještaj, prehranu učenicima, svi naši brači putnici već dobivaju stipendiju od 2.000 kuna. A ono što je najvažnije od ove godine 1.200 kuna svim učenicima stipendiju osigurava hotelsko poduzeće Zlatni rat i Bretanida, rekla je Sani Bodlović, ravnateljica Srednje škole "Bol", Brač.

O ovakvoj ponudi vrijedi razmisliti.

Nakon punih 18 godina nezainteresiranosti srednja škola Bol opet upisuje trogodišnji program, za kuhare i konobare.

I na kraju školovanja ono što je, čini se, danas ipak najvažnije - osiguran je posao u jednoj od renomiranih bolskih hotelskih kuća.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!