10:28 / 06.08.2020.

Autor: I.Z./Domagoj Puškarić/Dnevnik/IMS/HRT/Hina

Zapadni dio Zagreba bez tople vode do 12. kolovoza

Foto: Borna Filic/PIXSELL, arhiva

Foto: Borna Filic/PIXSELL, arhiva

Foto: - / PIXSELL

Iz HEP-a su izvijestili kako će krajnji kupci HEP-Toplinarstva bez tople vode biti od danas u 12 sati do 12. kolovoza u kasnim večernjim satima.
Od danas će građani u naseljima Trešnjevka, Prečko, Špansko, Malešnica i Gajnice biti će bez isporuke toplinske energije za pripremu tople vode zbog radova na centralnom toplinskom sustavu Grada Zagreba. Radovi će trajati do 12. kolovoza.

Iz HEP-a su izvijestili kako će krajnji kupci HEP-Toplinarstva bez tople vode biti od danas u 12 sati do 12. kolovoza u kasnim večernjim satima, stoji u priopćenju.

Radovi na toplinskom sustavu su opsežni i obuhvaćaju zamjenu velikih zapornih armatura, a dio su radova u sklopu izgradnje novog proizvodnog bloka.

Opskrbu toplinskom energijom navedenih naselja nije moguće organizirati obilaznim putem, međutim, iz HEP-a napominju da će njihovi radnici uložiti maksimalne napore da se radovi provedu u što kraćem roku.

Krajnje kupce koji će biti bez tople vode HEP moli za strpljenje i razumijevanje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!