Zapalio se putnički vlak, svi putnici na vrijeme izašli iz vagona

23:03 / 16.10.2020.

Autor: Radio Našice/HRT/Hina

-

-

Foto: - / -

Požar na vlaku, koji je vozio na relaciji Osijek - Virovitica, izbio je u jednom od vagona nekoliko kilometara nakon Našica.
Požar na vlaku, koji je vozio na relaciji Osijek - Virovitica, izbio je u jednom od vagona nekoliko kilometara nakon Našica. Nakon vatrogasne intervencije požar je ugašen.

Putnički vlak HŽ-a koji je prometovao iz Osijeka za Viroviticu, zapalio se večeras na pruzi kraj markovačkog groblja. Požar je, iz zasad neutvrđenih razloga, izbio u jednom od putničkih vagona.

- Nakon vatrogasne intervencije požar je ugašen te je u tijeku sanacija požarišta, rekao je Hini zapovjednik našičke javne vatrogasne postrojbe Danijel Matković.Kako doznajemo iz više izvora – ozlijeđenih nema, svi su putnici uspjeli na vrijeme napustiti vlak, prenosi Radio Našice.

- Još od Osijeka, kada smo krenuli, čuli su se čudni zvukovi. Tu, kada smo prošli kolodvor Našice, odjednom se zapalio i svi smo izašli van čim smo vidjeli dim. Srećom uspjeli smo se odmaknuti – priča nam jedan od putnika.

Što je uzrok znat će se nakon očevida, ono što je najvažnije je da su se svi putnici spasili.
Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!