15:06 / 06.12.2018.

Autor: V.K./HRT

Zapjevao u eteru: "Hvala vam na toplini Hrvatske"

-

-

Foto: - / -

Izrael je zemlja od kojih je Hrvatska očekivala i još uvijek očekuje značajne investicije. Nakon Hrvatske kupnje izraelskih zrakoplova F16 Barak, slika se u mnogome popravila.
Izrael je zemlja od koje je Hrvatska očekivala i još uvijek očekuje značajne investicije. Nakon Hrvatske kupnje izraelskih zrakoplova F16 Barak, slika se u mnogome popravila.  O poslovnoj suradnji i ulaganju Izraela u Hrvatsku govorili su u emisiji Studija 4 s Moti Giladi, izaslanik izraelskog premijera Benjamina Netanjahua  i dr. Saš Missoni, predsjednik Hrvatsko- izraelskog poslovnog kluba.

"Blagoslovljeni smo da imamo tako dobre odnose između dviju zemalja koje dijele iste vrijednosti. Mi izraelci imamo mnogo toga ponuditi Hrvatskoj, ali i obratno“, naglasio je Giladi, koji je u eteru i zapjevao "Croatio, iz duše te ljubim"."Imamo čast i zadovoljstvo učiti od Izraela“, naglasio je Missoni. "Izraelsko- hrvatski poslovni klub ima velike planove. Uspostavljena je suradnja Techniona i Sveučilišta u Splitu, ostvarena je suradnja Forenzičkog centra u Splitu i izraelskog forenzičnog centra,“naglasio je Missoni.

Dragan Primorac mi je otkrio ljepote Hrvatske i toplinu ovdašnjih ljudi i zato mu hvala na tome“, zaključio je Giladi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!