11:24 / 05.11.2020.

Autor: I.Z./HRT/Hina

Zastupnici Totgergeli (HDZ) i Hrebak (HSLS) u samoizolaciji

Foto: Damir Spehar/PIXSELL, arhiva

Foto: Damir Spehar/PIXSELL, arhiva

Foto: - / PIXSELL

HSLS-ov saborski zastupnik i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak potvrdio je informaciju o mjeri samoizolacije.
Saborski zastupnici Miro Totgergeli (HDZ) i Dario Hrebak (HSLS) od jučer se nalaze u samoizolaciji jer su bili na sastanku s državnim tajnikom Ministarstva prometa, za kojeg je utvrđeno da je zaražen koronavirusom. ➡️ Zagreb: 650 novooboljelih, preminula dva korisnika doma za starije
➡️ Epidemija zaraze koronavirusom - najnovije informacije

- Jučer sam poštujući sve epidemiološke mjere bio na obilježavanju Dana grada Grubišnog Polja, a navečer sam obaviješten da mi je službeno određena mjera samoizolacije do 13. studenoga, jer je državnom tajniku iz Ministarstva prometa s kojim sam dan prije bio na kratkom sastanku o našoj brzoj cesti, potvrđen pozitivan test na koronavirus", objavio je HDZ-ov zastupnik Totgergeli u četvrtak na svojem Facebook profilu.


Dodaje kako nema nikakvih tegoba i simptoma i osjeća se dobro.

- Ali pridržavam se određenih mi mjera prema uputama stručnjaka. Budimo odgovorni jedni prema drugima. Čuvajte se i ostanite zdravi, objavio je Totgergeli.

HSLS-ov saborski zastupnik i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak potvrdio je informaciju o mjeri samoizolacije, također navodeći sastanak s državnim tajnikom Ministarstva prometa kao povod spomenutoj epidemiološkoj mjeri.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!